Over Minigames

Minigames.nl is een website dat helemaal in het teken staat van spellen. Naast nieuwe en oude games, staat hier ook de laatste informatie over games. Het internet heeft ervoor gezorgd dat de spellen overal beschikbaar kunnen zijn. Hier hebben veel spelontwikkelaars op ingespeeld. Inmiddels zijn er uiteenlopende games ontwikkeld en er blijven spellen komen. Daarom zijn de tips over gamen onmisbaar. Spelers willen graag op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

Speel gratis

Gamen is helemaal gratis op Minigames.nl. Zodra je Adobe Flash Player hebt geïnstalleerd kan je aan de slag. Minigames.nl staat ook open voor feedback en bij ieder spel heb je de mogelijkheid om dit te doen. Onder ieder spel staan icoontjes weergegeven. Via het icoontje met het vlaggetje kan je een melding doorgeven. Mocht het spel niet werken of er is een ander probleem, dan kan je via deze knop een bericht sturen.

Onze categorieën

Om het overzichtelijk te maken hebben we de spellen ingedeeld in categorieën. Het komt voor dat spellen in meerdere categorieën vallen. Zo kan een behendigheidsspel ook horen onder de actiespellen. Er zijn onderwerpen waar veel spellen onder beschikbaar zijn. Mocht je een spel in gedachten hebben, vul dan het onderwerp of zoekterm in de zoekregel. Dit is een andere manier om een spel naar jouw keuze te vinden.

Onze homepagina geeft al een indruk over het aanbod op Minigames.nl. Van iedere categorie staan een aantal spellen weergegeven. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de overige spellen, dan klik je op het knopje met het +-teken. Hier verschijnt dan ‘more games’ en door nogmaals te klikken kom je op de categoriepagina terecht. Je kan ook op een van de onderwerpen in de bovenste balk klikken, dan kom je direct terecht op de pagina van jouw games.

Een Minigames-account

Maak een account aan bij Minigames.nl om jouw spel bij te houden. Niet alleen biedt het informatie en overzicht over jouw spelprestaties, maar je maakt ook kans op prijzen. Het aantal punten en jouw activiteit wordt allemaal bijgehouden. Zo maak je ook kans op de positie van TOP-speler.

Dit maakt Minigames.nl meer dan een aanbieder van spellen. Het is een compleet platform waar de prestaties worden bijgehouden en beloond. Daarnaast kan je ook in contact komen met de andere gamers. Dit biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Probeer een van de spellen uit op Minigames.nl. Heb je vragen over de werkwijze van Minigames.nl, neem dan contact met ons op via onze helpdesk of stuur ons een e-mail.